Depåbesök

Publicerat den

Jakob:

När vi skulle ut från Vågön i går trasslade det till sig lite. Det blåste och var trångt så det bar sig inte bättre än att ankarlinan fastnade i propellern med följd att vi blev utan motor. Vinden blåste ut från viken så vi hissade snabbt segel och började leta nödhamn, en enkel och skyddande hamn som inte skulle vara svår att manöverera till med enbart segel. Lite trist var det.

Vi hamnade så småningom i sundet mellan Strängöarna, en idyllisk miljö med gamla skärgårdsjordbruk.

I morse fortsatte vi med bättre humör. Vi siktade på Näske båtklubb som inte låg långt borta och där det finns en fin kaj med kran. Vi lär behöva lyfta båten för att få bort linan. I kväll ska lyftförsöket ske, hoppas det går bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESvenska