Tröst i Räfsö

Publicerat den

Vi tröstade oss med rökt sik och jordgubbar igår och med att tryggt titta på vågorna från stranden.

Idag hade både vind och vågor lagt sig något, så vi kom äntligen iväg, kl 6 på morgonen. När båten blir översköljd av vatten har vi ett litet läckage från takluckan = något blöta madrasser och sängkläder. Tack och lov har vi haft sol så de har hunnit torka innan läggdags.

Nu experimenterar vi med att flytta runt madrasserna. Men i den gropiga sjön “slet sig” en av madrasserna = blött igen. Så det är bara att klura ut nya lösningar = livet som seglare. Tur att vi båda gillar oförutsägbarheten och problemlösning.

Väder, vatten och vind kan vi inte kontrollera, bara anpassa oss till. Det är en del av tjusningen med att segla.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESvenska