Häggvik

Publicerat den

Häggvik ligger i hjärtat av Nordingrå, längst upp i Gaviksfjärden. En mycket smal naturlig kanal “trångsundet” leder dit.

Vi blev kvar tre nätter i Häggvik. Den första kvällen kom Kerstin och Lars på besök. Dagen därpå hälsade Astrid och farfar på. Nästa dag lånade vi cyklar och tog oss till Själandsklinten; lunch åt vi på Gårdsbutiken.

2 kommentarer

  1. Fint att ligga i Häggvik, vackert och skyddat. Fint att kunna få låna cyklar och göra utflykter men även kunna handla inne på byn. Vill man uppleva Mannaminnes alla variationer eller bara fika o njuta av underbar utsikt så har man ju kommit helt rätt,
    God fortsättning på er resa!

    1. Ja mer skyddat läge är svårt att hitta. Nu är vi i Lövvik, Ångermanälvens mynning. Det kanske blir en tur lite längre in efter älven i morgon. /Jakob

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESvenska