Mjältön – nya stränder

Publicerat den

Över land hängde regn så vi kastade loss från Skulebergets Havscamping på torsdagseftermiddagen. Det var i sista minuten men vi körde från regnet med kurs mot Mjältön och solen.

I Baggviken på Mjältön härskade lugnet. Sittbrunnarna var fyllda av lata båtbesättningar. Men på eftermiddagen blev det ändå spännande. Det var ganska fullt efter bryggan och flera båtar kom och gick. Ankare firades och sänktes om vart annat och minst en båt fastnade ordentligt i en annans lina. Det blev ett litet intermezzo med dykning där vi andra var på första parkett.

På fredagen blev det promenad till nya marker. Vi gick stigen till Baggsand strax söder om Baggviken och därifrån efter stranden runt udden tillbaka. Vi hade en enorm sandstrand alldeles för oss själva, det var häftigt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESvenska